Caserole cu capac 350ml – 600ml – produse noi

Prăjituri gustoase. Alimente zilnice. Caserole diverse. Porții unice de plăcere!

Sunteți în căutarea unor recipiente sigure în care să vă comercializați eficient produsele? Vreți să le oferiți un plus valoare, evidențiindu-le și crescându-le șansele de a fi vandabile? Sunteți în locul potrivit!

Vă prezentăm noul model de caserole cu capac, concepute special pentru transportul și depozitarea produselor alimentare fragile, de cofetărie, patiserie, uz casnic etc., care vă vor pune produsele într-o lumină mai bună.

Nu vă rămâne decât să le adăugați o etichetă pe măsură, iar vânzarea este garantată!

Designul caserolei este special conceput pentru a împiedica trecerea umidității și a nu interacționa cu produsele, iar capacul transparent permite vizualizarea acestora, fiind bine fixat la baza recipientului, ceea ce permite livrarea produselor în condiții optime, asigurând un grad ridicat de etanșeitate.

Vă punem la dispoziție caserole cu capac, disponibile în două mărimi: 350ml și 600ml, având și posibilitatea de a alege dintre cele trei culori ale tăvițelor care stau la baza recipientului: roșu, verde și albastru.

Aceste caserole cu capac marca Tomis Plast pot fi achiziționate din magazinele Kauffland, Carrefour, Auchan și magazine online (Emag), iar companiilor care produc și comercializează diverse produse de patiserie, cofetărie etc., le oferim un parteneriat solid pe furnizare En Gross, prin modalitatea de CONTACT direct.

Vă invităm cu drag să explorați și celelalte produse Tomis Plast.

2021-01-26T09:22:36+00:00 ianuarie 26th, 2021|Categories: Uncategorized|