COMPANIE 2021-08-26T14:06:11+00:00

DESPRE NOI   

“Este important pentru noi sa avem continuitate privind calitatea ridicata a produselor si a materiilor prime”

Tomis Plast a fost înființată în anul 2013 fiind o companie specializată în fabricarea recipientelor PET.

Activitatea de producție se desfășoară la fabrica din Siminoc jud. Constanta. Societatea a făcut în permanenta investiții în utilaje și tehnologii noi si cât mai performante pentru a face față expansiunii continue a vânzărilor. Toate aceste investiții, care vor continua și în următorii ani, au făcut din societatea noastră unul dintre liderii de piața în acest moment pentru solutii in materie de recipiente PET.

Incepand cu anul 2018 am demarat productia de sticle PET – albe ( pentru industria lactatelor) si transparente.
In anul 2019 am demarat productia de borcanele si sticlute mici, diferite dimensiuni, special pentru industria de food ( condimente, seminte, granule, dulciuri, crema ciocolata,mustar, etc), precum si productia de accesorii specializate –  capace speciale, rasnite, sigilii, compania noastra detinand in prezent un foarte vast portofoliu de produse in acest segment ( peste 75 de produse disponibile).
In anii urmatori vom diversifica si mai mult gama de produse , oferind noi si noi solutii de ambalare in recipiente PET.

PRODUSE

“Am devenit un important furnizor de recipiente PET la nivel national si international”

Produsele noastre sunt expertizate în Romania de către Centrul National pentru Încercarea și Expertizarea Produselor si de catre Institutul National de Cercetare
Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – IBA

Ele întrunesc condițiile de calitate și sunt în deplină concordanță cu:
– Hotărârea 1197/24.10.2002;
– Regulamentul CE 1935/27.10.2004;
– Regulamentul UE nr. 10/14.01.2011 (privind materialele și obiectele care vin în contact cu alimentele);
– Regulamentul CE 2023/27.12.2006 (privind buna practică de fabricație a materialelor și obiectelor destinate să vină în contact cu produsele alimentare).

Foto PRODUSE

Foto PRODUSE