Noile STILOURI PULVERIZATOARE de la Tomis Plast

Vă prezentăm un nou produs marca Tomis Plast de mare utilitate, Stiloul pulverizator! Acesta este potrivit pentru diverse tipuri de parfum, compoziţii pulverizabile.

Are un design simplu dar elegant, cu pompiţă pulverizatoare, ce permite o bună pulverizare  a produselor de parfum, dar şi a compoziţiilor cosmetice apoase, acoperind o suprafaţă însemnată la folosirea acestuia.

Stiloul pulverizator este ideal pentru preparate/compoziţii precum parfumuri, compoziţii de aromaterapie, diverse sprayuri sau odorizante.
Acel stiloul pulverizator cu capacitate mică poate fi folosit inclusiv ca recipient de călătorii pentru că încape comod în poşetă, buzunar sau poate funcţiona la fel de bine ca mostră de parfum sau eşantion.

Acest stilou pulverizator marca Tomis Plast poate fi achiziţionat din magazinele (Kauffland, Carrefour, Auchan), magazine online (Emag), iar companiilor care produc şi comercializează diverse parfumuri, compoziţii, sprayuri sau odorizante, le oferim un parteneriat solid pe furnizare En Gross, prin modalitatea de CONTACT direct.

Vă invităm cu drag să exploraţi şi celelalte produse Tomis Plast.

2020-09-16T11:59:27+00:00 iunie 29th, 2020|Categories: Uncategorized|