Noile produse CARD SPRAY de la Tomis Plast

Daca ați avut vreodată nevoie de un recipient de depozitare a lichidelor apoase cu o capacitate mică, ușor de folosit, de reumplut și cu diverse întrebuințări, soluția este la noi!

Avem plăcerea de a vă prezenta noul produs marca Tomis Plast. Card Spray-ul are dimensiunea potrivită pentru poșetă, buzunar, mașină, birou. Acest recipient este potrivit pentru diverse tipuri de parfum și soluții pulverizabile.

Designul său minimalist cu pompiță pulverizatoare permite o usoară folosire.

Card Spray-ul este prezent în două forme: recipientul de 40 ml din plastic transparent și elegant și recipientul de 20 ml cu o formă plată, din plastic opac și mat.

Pe langă depozitarea parfumului preferat, Card Spray-urile vă pot ajuta să vă păstrați produsele cosmetice, produsele de curățare, uleiurile esențiale, apă termală, spray de păr, loțiune, demachiant.

Card Spray-ul vine în ajutorul dumneavoastră pentru activitățile de interior și de exterior, cum ar fi calătorii, concedii, camping, călătorii de afacere și viața de zi cu zi. Mai multe detalii gasiti aici.

Poate fi achiziţionat din magazinele (Kauffland, Carrefour, Auchan), magazine online (Emag), iar companiilor care produc şi comercializează diverse parfumuri, compoziţii, sprayuri sau odorizante, le oferim un parteneriat solid pe furnizare En Gross, prin modalitatea de CONTACT direct.

Vă invităm cu drag să exploraţi şi celelalte produse Tomis Plast.

2020-09-16T12:00:11+00:00 septembrie 16th, 2020|Categories: Uncategorized|