Sticle PET ideale pentru ambalarea de sucuri naturale

Ştim bine că mai ales în sezonul verii Freshurile sunt cele mai căutate, pentru că sunt răcoritoare, sanatoase, bune, în aceelaşi timp ele sunt adesea folosite şi în diete pentru Doamne şi Domni, în extra sezon, în săli de fitness sau adoptate într-un stil de viata echilibrat.

Sticla PET 0.300L Φ 38MM – COD S3808 cu design pătrat, elegant prin simplitate şi prin marginile rontunjite, este ideală pentru ambalarea de smoothie-uri sau sucuri naturale.
Sticla PET 0.330L Φ 38MM – COD S3817 are un design frumos, cu linii ondulate fine, ideală pentru ambalarea de sucuri naturale, fresh-uri sau smoothie-uri.

Aceste Sticle PET cu capac, concepute special pentru ambalare de sucuri naturale, fresh-uri, smoothie-uri, sunt potrivite atât unităţilor cu capacitate mică de producţie / ambalare, cât şi fabricilor de nivel superior, cu capacitate mare de producţie / ambalare / distribuţie, dar şi fresh-urilor făcute acasă, unde este necesară ambalarea într-o sticlă potrivită, cu o capacitate optimă, uşor portabilă în geanta Doamnelor, fiind deopotrivă comodă şi ergonomică.

Cele două produse marca Tomis Plast se adresează atât persoanelor fizice, pentru uzul caznic şi pot fi gasite în magazine fizice (Kauffland, Carrefour, Auchan), magazine online (Emag), cât şi Companiilor care produc şi comerializează fresh-uri, sucuri naturale, smoothie-uri oferindu-le un parteneriat solid pe furnizare En Gross prin modalitatea de CONTACT direct.

Vă invităm cu drag să exploraţi şi celelalte produse Tomis Plast.

2020-06-26T16:53:44+00:00 aprilie 23rd, 2020|Categories: Media|Tags: |